Українські пірати підтримують Тетяну Монтян!

Тетяну Монтян підтримують українські піратиУкраїнське піратське співтовариство, знаходячись на шляху оформлення політичної партії, і, відповідно, іще не отримавши права висуватися на наступних парламентських виборах за партійними списками, тим не менше братиме активну участь у нинішньому політичному сезоні. На виборах до Верховної Ради 2012 року українські пірати активно підтримуватимуть окремих кандидатів-мажоритарників.

В одномандатному виборчому окрузі №212 (Дарницький район міста Києва) ми підтримуємо Тетяну Монтян – відомого адвоката, багатодітну матір, спортсменку, принципового і чесного суспільного діяча.

Ми усі з вами знаємо Тетяну Монтян як людину, яка уже понад десятиліття активно виступає за вільний і рівний доступ до інформації, борця за відкритість нашого суспільства. Як адвокат вона не цурається роботи з простими людьми, береться за неприємні клопітні справи часом просто заради відновлення справедливості. Часто їй взагалі доводиться на самоті протистояти нахабній і самовпевненій «державній машині».

Але найголовніше – вона уміє перемагати! Чимало людей в Україні вдячні Тетяні за надану безкорисну допомогу, і сьогодні вони так само безкорисно поповнили число її активних прихильників.

Ми віримо у перемогу Тетяни Монтян на виборах. Ми знаємо, що кияни у більшості своїй поділяють піратські ідеї свободи особистості, відкритого та чесного суспільства. Ми знаємо, що український виборець втомився слухати пустопорожні балачки «професійних» політиків і чекає на прихід нових людей, слова яких не розходяться з їх справами. Українське суспільство вкрай потребує приходу в органи влади принципових і чесних діячів, які дбатимуть про побудову справедливої держави, навіть на шкоду власним меркантильним інтересам.

І ми чітко знаємо, що саме такою людиною є Тетяна Монтян, яка поділяє піратські ідеї , і яка багато років наполегливо працює над їх втіленням.

Разом ми переможемо!

Інструкція для бажаючих зробити внесок до виборчого фонду Тетяни Монтян 

Залишити відповідь