Українські пірати підтримують Олеся Донія

Українське піратське співтовариство продовжує визначати кандидатів у Народні депутати України, яким буде надаватися підтримка на парламентських виборах 2012 року. Наш наступний кандидат – Олесь Доній, який балотується в окрузі №88 (Коломия, Івано-Франківська область).

Олесь, попри свій молодий вік, почав свою активну політичну діяльність уже понад два десятиліття тому, іще в часи здобування Україною незалежності. Ми пам’ятаємо його як одного з лідерів «революції на граніті» та керівників Української студентської спілки. В період становлення держави він займався розвитком молодіжної політики.

Також Олесь має чималий досвід депутатської діяльності: спершу Київська міськрада, а останнім часом – Верховна Рада України, в яку він був обраний за списками блоку НУНС. Перебуваючи в парламенті, показав себе принциповим і послідовним діячем, який жодного разу не піддався «стадному інстинкту», котрим наскрізь просякнута вітчизняна політика (Олесь – один із небагатьох депутатів, який завжди голосував особисто, як того і вимагає діюча Конституція).

У той же час ми виділимо діяльність Олеся Донія у створеному ним же Мистецькому об’єднанні «Остання барикада». Це – справжня допомога українській культурі, направлена не на власне збагачення, а на сприяння багатогранному розвитку суспільства. Така діяльність повністю співпадає з програмними «піратськими» принципами. Як і максимальна свобода особистості, сприяння відкритості суспільства, боротьба з обмеженнями у поширенні інформації. В усіх цих аспектах Олесь завжди демонстрував свою принципову позицію і зробив чимало корисного для становлення вільної справедливої держави.

Тож, підтримуючи Олеся Донія, українські пірати сподіваються надалі об’єднати наші зусилля задля здобуття відчутніших перемог!

Залишити відповідь