Засідання науково-експертної ради при Державній службі ІВ України

21 червня 2011 року при Державній службі інтелектуальної власності України (Державна служба) відбулося засідання науково-експертної ради.

Роботу заходу відкрив заступник голови Державної служби Володимир Дмитришин. Виступаючи перед членами науково-експертної ради, він наголосив на актуальності створення відповідного органу при Державній службі.

«До складу науково-експертної ради при Державній службі увійшли висококваліфіковані фахівці, співпраця з якими дозволить своєчасно реагувати на питання, які виникають у сфері інтелектуальної власності, а відтак постійно працювати над удосконаленням найактуальніших моментів у законодавчій базі та в галузі безпосередньої практики. Це є важливим для розвитку державної системи правової охорони інтелектуальної власності України», – зазначив Володимир Дмитришин.

Науково-експертна рада була створена з метою виконання резолюції Першого віце-прем’єр-міністра України – Міністра економічного розвитку і торгівлі України А.П. Клюєва – від 07.02.2011 № 6042/0/1-11 щодо утворення науково-експертних рад міністерств та підвідомчих органів виконавчої влади як дорадчих.

Наступне засідання відбудеться у вересні 2011 року.

Джерело та повний текст — http://sdip.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_t=rec&id=1636

Залишити відповідь