Нам потрібна Ваша допомога

Як Ви бачите, у шапці сайту наша назва звучить як «Українське піратське співтовариство». Причиною цього є те, що наразі ми маємо лише статус громадської організації без утворення юридичної особи (перший крок на шляху до партії). Для наступного етапу — реєстрації ГО з утворенням юридичної особи ми маємо легалізувати обласні осередки і саме в цьому ми потребуємо Вашої допомоги. Для кожного осередку необхідне бажання трьох місцевих активістів, які готові надати свої паспортні дані для реєстрації в мінюсті і в подальшому плідно співпрацювати з рештою піратів.

Якщо Ви готові долучитися до наших лав, просимо залишити свої контактні дані (ім’я, область/місто проживання, email/skype/gtalk/тощо) на нашому форумі, надіслати їх на pirates@pp-ua.org, або заповнити цю форму.

Будемо вдячні за будь-які пожертви на друк символіки, оренду серверів та решту основних наших витрат.

АТ "ПроКредит Банк", м. Київ, Україна МФО: 320984 Отримувач: Яригін Сергій Валентинович Код отримувача: 2440804095 Рахунок отримувача: 26250050145224

Також пропонуємо усім небайдужим прийняти участь у роботі над вже розпочатими проектами. Якщо Ви маєте вільний час та натхнення — звертайтесь до нас.

Ми впевнені, разом ми все зможемо!

Залишити відповідь