Створення в Україні сприятливих умов для розвитку індустрії програмного забезпечення

ПОСТАНОВА
ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

Про проведення парламентських слухань на тему:
«Створення в Україні сприятливих умов для розвитку індустрії програмного забезпечення»

Верховна Рада України постановляє:
1. Провести 14 грудня 2011 року в залі пленарних засідань Верховної Ради України парламентські слухання на тему: «Створення в Україні сприятливих умов для розвитку індустрії  програмного забезпечення».
2. Кабінету Міністрів України до 14 листопада 2011 року підготувати і подати до Верховної Ради України тиражовані для народних депутатів України необхідні інформаційно-аналітичні матеріали з тематики парламентських слухань.
3. Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти за участю комітетів Верховної Ради України з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва, з питань фінансів, банківської діяльності, податкової та митної політики внести пропозиції щодо рекомендацій парламентських слухань, здійснити необхідні заходи з організаційного та методичного забезпечення їх проведення.
4. Запросити для участі у парламентських слуханнях представників центральних органів виконавчої влади, громадських організацій, суб’єктів діяльності у сфері програмного забезпечення.
5. Національній телекомпанії України та Національній радіокомпанії України за участю Апарату Верховної Ради України забезпечити в установленому порядку пряму трансляцію парламентських слухань на Першому загальнонаціональному каналі Національної телекомпанії України та Першому загальнонаціональному каналі Національної радіокомпанії України.
6. Апарату Верховної Ради України забезпечити фінансування витрат, необхідних для організації і проведення парламентських слухань.

Голова Верховної Ради України                                                  В.ЛИТВИН

м. Київ, 8 вересня 2011 року

№ 3710-VI

Залишити відповідь