Центр Демократичного Відродження запрошує на Форум «Молодь проти проявів корупції в університетах»

Запрошуємо небайдужу молодь, представників громадського сектору, експертів та представників ЗМІ долучитися до роботи Форуму «Молодь проти проявів корупції в університетах», який стане заключним заходом проекту «Інформаційна кампанія проти проявів корупції в університетах» і відбудеться 26 листопада в м. Київ у Великому Конференц-залі НАН України, що знаходиться за адресою: вул. Володимирська, 55. 

На Форумі Ви матимете можливість:

  • Ознайомитись з найважливішими та найцікавішими моментами кампанії
  • Долучитися до Презентації та обговорення результатів соціологічного дослідження, яке проводилось в рамках проекту. В опитуванні взяли участь більше 2 000 студентів з різних міст України!
  • Прослухати виступи та взяти участь в подальшій дискусії з експертами на тему: «Суспільство та Держава проти проявів корупції» 
  • Презентувати своє бачення вирішення проблеми корупції на обраному Вами рівні 
  • Почути кваліфіковану експертну оцінку Вашої пропозиції, можливі поради щодо її вдосконалення та реалістичності втілення 
  • Отримати шанс перетворити Вашу ідею в конкретний проект та реалізувати її!

Саме завдяки Форуму, отримавши схвальну оцінку Вашої ідеї чи пропозиції від інших учасників форуму, експертів, представників Центру та присутньої на форумі Христини Зеберін (Програма підтримки вищої освіти «Open Society Foundations», представник Фонду Сороса) у Вас буде шанс отримати фінансування на реалізацію задуму!

Ми переконані, що Україні потрібні нові свіжі рішення та плідна робота для вирішення цієї ключової проблеми! В рамках подальшого вивчення проблеми корупції та подолання її проявів Центр Демократичного Відродження продовжить роботу в рамках Програми підтримки вищої освіти. З радістю запрошуємо молодь, громадські організації, експертів, представників ЗМІ долучатися до спільної роботи.

Склад Експертів:

Христина Зеберін (Krisztina Szeberin) – Програма підтримки вищої освіти «Open Society Foundations», Фонд Сороса

Олександра Кудрицька – Голова Центру Демократичного Відродження

Олексій Хмара – Президент Творче об’єднання “ТОРО” (Контактна група в Україні Transparency International)

Іван Галенко – Асоціація інституцій громадянського суспільства “Діалог з владою” 

Георгій Сігуа – голова представництва Торгово-промислової палати Грузії в Україні 

Юрій Лавренюк – Голова Всеукраїнської спеціальної колегії з питань боротьби з корупцією та організованою злочинністю 

Олексій Сініцин – Керівник управління з питань міжнародних відносин Всеукраїнської спеціальної колегії з питань боротьби з корупцією та організованою злочинністю

Олександр Ярема – Виконавчий директор Українського фонду підтримки реформ

Олександр Солонтай – Експерт Інституту Політичної Освіти, громадський діяч (Узгоджується)

Дар’я Кудрицька – Керівник проекту «Інформаційна кампанія проти проявів корупції в університетах», керівник Ініціативи «Вільна Молодь»

Проект здійснюється в рамках: The International Higher Education Support Program of the Open Society Foundations

Якщо Ви розумієте необхідність змін, готові долучитися до роботи Форуму – заповніть анкету учасника та надішліть на електронну скриньку проекту info.against.corruption@gmail.com до 20 листопада 2011р. Анкету учасника Форуму Ви зможете знайти в додатку та на сайті Центру Демократичного Відродження www.cdr-ukraine.org

Кількість учасників 40 осіб. Відбір здійснюється на конкурсній основі. Результати відбору буде повідомлено 22 листопада 2011 р. 

Бажаючі взяти участь у ролі експерта та представників ЗМІ просимо повідомити листом на електронну скриньку проекту info.against.corruption@gmail.com чи зателефонувати Керівнику проекту Кудрицькій Дар’ї за номером: 093-502-04-12.

Чекаємо на зустріч з Вами заради доброї справи.

Програма заходу на сайті Центру Демократичного Відродження www.cdr-ukraine.org 

При виникненні питань Ви можете написати на електронну скриньку проекту info.against.corruption@gmail.com чи зателефонувати Керівнику проекту Кудрицькій Дар’ї за номером: 093-502-04-12.

Залишити відповідь