Звернення юриста, який захищатиме інтереси користувачів Megaupload, до американської амбасади

Шановні друзі.

Я пишу це послання аби привітатися і повідомити, що я буду представляти інтереси користувачів Megaupload, постраждалих через його закриття. На момент написання цього звернення до групи долучилося вже шість тисяч осіб.

Фізичні і юридичні особи, яких я представляю, правомірно користувалися сервісами, що легально надавалися їм Megaupload. Вони ніколи не завантажували та не скачували з сайту файли, які б порушували чиїсь права на захист інтелектуальної власності.

Вони дуже здивувалися блокуванню роботи сайту без жодних попереджень і без будь-яких порушень з боку моїх клієнтів, чим би можна було б ще це пояснити. Більшість з них зберігало на серверах свій власний контент і авторські права на нього належали саме їм. Цей контент необхідно повернути їм якнайшвидше, а також відшкодувати у повному обсязі збитки, завдані їм такими необачними діями уряду США.

Мені відомо про збір файлообмінником персональних даних користувачів і ні в кого не виникає сумніву, що ці дані належать цим людям. Вони мають право отримати повну інформацію про стан бази їх персональних даних і про те, як ця база використовується.

Серед юристів «старого світу» вважається традицією і проявом ввічливості спробувати звести до мінімуму можливу шкоду від конфлікту при поданні цивільного позову. Саме тому, у встановленому законом порядку, я закликаю не знищувати та не пошкоджувати незаконно вилучені дані, а також взяти на себе всю відповідальність за персональні дані, які зараз зберігаються у вас.

Також я хотів би повідомити, що готовий до співпраці задля мінімізації шкоди третім особам і найшвидшого повернення конфіскованих даних їх законним власникам.

З повагою,
Josep Jover Padró

Джерело — http://pirata.cat/bloc/?p=2832

Залишити відповідь