19 березня відбудеться «пряма лінія» з першим заступником Голови Державної служби інтелектуальної власності України Олексієм Яновим

19 березня 2012 року з 11:00 до 12:00 у редакції газети «Урядовий кур’єр» відбудеться «пряма лінія» з першим заступником Голови Державної служби інтелектуальної власності України Олексієм Яновим.

Тематика заходу пов’язана з питаннями авторського права, маркування примірників аудіовізуальних творів, вибору способів правової охорони та захисту прав на об’єкти авторського права.

Запитання можна поставити в режимі онлайн за телефоном: 253-15-83 або надіслати завчасно на електронну скриньку: imrich@ukcc.com.ua.

Пропонуємо всім бажаючим запитати у пана Янова про наміри його відомства взяти участь у війні власників копірайтів проти звичайних людей. Зокрема, хоча б, про український аналог SOPA/PIPA/ACTA  «Законопроект 6523» та причини підтримки держустановою брехні від організації колективного управління авторськими правами УЛАСП — відеоролику «Якщо музика звучить, то за неї треба платити», який створює стереотип відсутності вільного музичного контенту, на який не поширюються права цієї організації і тому вона не може вимагати за його використання виплат роялті (та ж музика під ліцензіями Creative Commons).

Залишити відповідь