FOSS Lviv-2012

FOSS Lviv-2012 – це міжнародна конференція розробників і користувачів вільного програмного забезпечення, яка пройде у Львові з 26 по 28 квітня 2012 р. у головному корпусі Львівського національного університету ім. І. Франка.

На конференцію запрошуються розробники, користувачі, IT-менеджери, а також всі, хто цікавляться даною тематикою. Доповіді, присвячені вільному програмному забезпеченню та рішенням на його основі, будуть представлені в тематичних секціях – для бізнесменів, наукових кіл і домашніх користувачів. Всі, хто мав бажання взяти участь у конференції та представити там свою доповідь, мали реєструватись на сайті linux.lviv.ua і до 31 березня представляли тези своїх доповідей. Участь у конференції – безкоштовна.

Завдання, які стоять перед FOSS Lviv-2012 – забезпечити ефективне спілкування та обмін інформацією, обговорити перспективи розвитку вільного програмного забезпечення в діловому секторі, науці та освіті, а також ініціювати нові проекти з використання ВПЗ. Доповіді та обговорення стосуються практичних аспектів розробки, впровадження програм, зниження вартості ліцензій та обслуговування інформаційних систем.

FOSS Lviv проводитиметься лише друге. Проте перша конференція, яка пройшла минулого року, мала чимало схвальних відгуків від журналістів та її учасників. А цьогорічна обіцяє бути не менше захопливою і цікавою.

 Джерело новини

 Автор – Юрій Мацюк 

КатегоріїNews

Залишити відповідь